Læs nyhed

Feb 28, 2019

Sportschef

“Nyt elitetiltag i Boule Hedebo
Elitegruppen i Spilleudvalget har i en årrække forsøgt at få iværksat en ny startegi for håndteringen af elitespillere i Boule Hedebo. Det alt afgørende tiltag var at få tilknyttet en sportschef, som ville skulle stå for den daglige ledelse af elitegruppen, samt være ikke-spillende holdleder for Boule Hedebos 1. hold og Eurocuphold.

Spilleudvalget kan med stolthed i stemmen nu annoncere, at missionen lykkedes! Boule Hedebo kan derfor præsenterer sin første sportschef: Henrik Sele.

Henrik har i flere år været en aktiv del af elitegruppen, og de senere par år været involveret omkring Europa-cupholdet i forskellige roller. Senest som holdleder i 2018, hvor det blev til en kvartfinaleplads og dermed en position blandt de 8 bedste klubhold i Europa.

Boule Hedebo får i Henrik en sportschef som har stor erfaring fra petanqueverdenen, et stort kendskab til de etableret elitespillere i klubben, samt et enormt gåpåmod for at videreudvikle klubbens elitearbejde og de enkelte spillere i programmet. Henrik tiltræder den 1. marts 2019 og spilleudvalget ønsker ham alt held og lykke i rollen som Danmarks første sportschef indenfor petanque.”