Læs nyhed

Jul 30, 2019

EuroCup 2019

Lidt info og stemningsbilleder fra EuroCup, det første er i modlys i stegende hede, derefter team møde med coach.
Første modstander var Slovenien, præsentation af hold hvor Søren Bentsen aflagde spiller-eden på engelsk og fransk og endelig slutresultatet hvor man kan se at vi sluttede på en tredieplads efter Frankrig og Monaco. Finalepladsen er således sikret til afgørelse i slutningen af november måned i Angouleme (Frankrig).

Det har været nogle spændende dage med spil af høj klasse, mod modstandere hvor resultatet var overbevisende sejr Slovenien, Scotland, Ukraine og Ungarn samt de 2 holdkampe hvor vi blev slået af Monaco og Frankrig, vi gav dem virkelig god modstand.

Vi spillede i en club som lå i en forstad til Lyon og denne club var blot arrangør for den franske club som havde kvalificeret sig Les Canuts. Der samarbejdes på den slags arrangementer så der er hjælp fra Departementet Rhône, som består af 76 klubber med ialt ca 5000 licenserede medlemmer.
Udover den arrangerende klubs søde og hjælpsomme medlemmer (ligesom Boule Hedebo’s) var sekretæren for Rhône Departementet + CEP’s repræsentant Signe Hovind.

Vi spillede torsdag eftermiddag mod Slovenien, fredag formiddag mod Monaco og fredag eftermiddag mod Frankrig, lørdag formiddag mod Scotland, eftermiddag mod Ukraine og endelig søndag eftermiddag mod Ungarn.
Boule Hedebo /KIF har nogle supergode repræsentanter for petanquesporten og de er meget populære hos modstandere og blandt publikum. /Helle Bolding