Klubbens Historie

Boule Hedebo´s START

Tilbage i 1981 gik en lille flok fra Karlslunde i det sydlige Frankrig og spillede petanque. De blev grebet så meget af spillet, at de købte sig nogle kugler, drog hjem til lille Danmark og mødtes hver søndag formiddag - i kirketiden - til petanque. Der blev kastet til gris, børn og voksne dannede hold på kryds og tværs.

Fire år senere blev der på Karlslunde Skole holdt en stiftende generalforsamling med 20 personer, og Boule Hedebo var en realitet.

Det var den 24. april 1985.

Et år senere blev Dansk Petanque Forbund, DPF dannet.
To af bestyrelsesmedlemmerne var fra Boule Hedebo.

Klubben voksede, og vi deltog med stor energi i turneringer. Spillerne fra Karlslunde var nemme at kende: De spillede i sandaler og var lette at slå.

Et lille arbejdsskur på 8 m2 blev stillet op, et godt læsted, når regn og blæst blev for voldsomt. Kaffebaren blev det kaldt.

Klubben voksede fortsat, og en hus udvidelse ville være en stor gode for klubben. Der blev pludselig mulighed for at købe en pavillon inde fra København. Den blev savet i 3 stykker og flyttet her til Karlslunde. Huset blev bygget og reetableret på ny af BH´s medlemmer og professionel hjælp.
I foråret 1994 stod det nye klubhus færdigt.